Het inspiratiecongres 
Voor een positieve wending 

Bestel uw kaarten nu

De normale prijs voor Inspiratium zou zonder sponsoring van The Optimist en Sublime ca. € 160 bedragen.

Kaarten zijn zolang de voorraad strekt te koop voor slechts € 89 (incl. reserveringskosten). 

In deze prijs is toegang tot het congres inbegrepen, inclusief twee break-outsessies naar keuze, en alle hapjes en drankjes die u die middag krijgt voorgeschoteld. Er kunnen maximaal 200 bezoekers deelnemen aan Inspiratium. Wie het eerst bestelt, geniet het eerst. Klik op de groene knop hieronder.

 Vroegboekkorting voor abonnees van The Optimist

Gebruik de kortingscode die u heeft ontvangen voordat u betaalt. De korting wordt dan automatisch verrekend.

Nog geen abonnee? Als u een abonnement neemt op The Optimist ontvangt u op aanvraag alsnog een abonneekorting. Klik hier om het abonnement te kiezen dat bij u past (vanaf € 5 per maand). Stuur vervolgens een berichtje naar info@inspiratium.nl om aan te geven dat u als nieuwe abonnee een kaartje wilt bestellen.

Livestream

Kunt u er op 5 april niet bij zijn maar wilt u vanachter uw computer wel de keynote-presentaties meemaken? Dat kan door toegang tot de livestream aan te schaffen. De livestream wordt bij voldoende aanmeldingen mogelijk gemaakt. Kosten: € 20. Klik hier voor meer informatie en bestellen.

Indien de livestream niet wordt uitgezonden, zullen wij gedeeltelijke videoregistratie van Inspiratium achteraf beschikbaar maken via de websites van The Optimist en Sublime.