Het inspiratiecongres 
Vooruitgang creëer je zelf!

Inspiratium: makkelijk bereikbaar

U bent op vrijdagmiddag 11 oktober 2019 vanaf 13:00u welkom bij Cultuur- en Congrescentrum Antropia, Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen-Rijsenburg, in het midden van het land. Vlak naast het NS-station Driebergen-Zeist en op een steenworp afstand van de A12 (afrit 20).

Gratis parkeren

LET OP: In verband met werkzaamheden is het parkeerterrein van Antropia niet toegankelijk. Komt u met de auto, dan parkeert u met korting in de gloednieuwe, energieneutrale Q-Park Station P+R Driebergen Zeist. U kunt navigeren naar Stationsweg 15B. Bezoekers met een verouderd navigatiesysteem adviseren wij Oude Stationsweg 13 in te voeren.

U komt binnen in de parkeergarage door uw creditcard of bankpas in te voeren. Bij Antropia ontvangt u voor 3 euro een uitrijkaart. BELANGRIJK: Bij vertrek uit de parkeergarage dient u eerst de uitrijkaart te gebruiken en pas dan ook uw bankpas aan te bieden. Er worden bij u geen kosten afgeschreven, maar het is wel nodig dat uw vertrek wordt geregistreerd.

Gelet op de nabijheid van het station, adviseren wij u zoveel mogelijk met de trein naar Inspiratium te komen. Neem contact op voor meer informatie

Gebruik het onderstaande contactformulier voor al uw vragen of informatieverzoeken.